Theeschenkerij RozemArrie

Arrangementen RozemArrie

Gezellig high tea-en of picknicken samen met Three times a Lady (www.threetimesalady.nl)

Samen met de lady's van Three times a Lady zijn er super leuke arrangementen samengesteld. De dames nemen jullie mee in de wereld van kleuren, geuren en smaken. Samen gaan we ontdekken welke kleuren je laten stralen en welke geur het beste bij jou past en dat alles onder het genot van een heerlijke high tea of een lekkere picknick.  En er is een heuse fotografe die alles komt vastleggen op sfeervolle plekjes.

De groep mag bestaan uit min. 8 tot  max.15 personen. Bij groepen groter dan 15 personen zullen de arrangementen helemaal in het teken van geurbeleving komen te staan. Duur 3 tot 4 uur.

De arrangementen kunnen worden uitgebreid met een wandeling door het prachtige landschap van Arriën, duur 1,5 uur.

De prijzen variëren van € 40,00 tot € 52,00 p.p. Kijkt u op de website  www.threetimesalady .nl voor alle informatie of neem contact met ons op.

Wilt u alleen komen high tea-en dat kan natuurlijk ook.

RozemArrie biedt een huisgemaakte high tea aan in verschilende prijsklassen. We hebben high tea's van €12,50, 15,50 en € 19,95 p.p.  We bieden verschillende soorten bijzondere thee (of eventueel koffie) met etagéres waarop de heerlijkste lekkernijen liggen. U kunt komen high tea-en op elk gewenst tijdstip, waarvoor u natuurlijk eerst een afspraak maakt. Gezellig met z'n tweetjes of met een hele groep...het kan allemaal.

Doe de Pannenkoek! 

Vanaf twee prachtige locaties zoekt u verse ingrediënten en bakt u zelf de heerlijkste pannenkoeken ! 

  • Start vanaf onze aardbeienboerderij RozemArrie met koffie en lekkers. In en bij onze theeschenkerij is het heerlijk toeven. De kinderen vermaken zich ook prima met het buitenspeelgoed.
  • Daarna per fiets of auto naar boerderij Rokes erf.
  • Op Rokes erf gaat u op zoek naar de ingrediënten voor de pannenkoeken. Verse melk van de koe, eieren van de kippen en meel van de molen.
  • U kunt gebruik maken van de andere activiteiten van Rokes erf: de maïsdoolhof of boerenbosgolf of het klompenpad met de strospeelschuur.
  • Weer terug naar RozemArrie.
  • Hier bakt u zelf de pannenkoeken met alle verzamelde verse ingrediënten en kunt u de pannenkoeken beleggen met onze heerlijke aardbeienjam of traditioneel met stroop, bruine suiker en spek of kaas. En een softijsje met verse aardbeien na!

Kosten: € 17,50 p.p. Voor meer informatie: www.rokeserf.nl

 

Picknick-kruiwagen arrangement

De picknick-kruiwagen is het recept voor een heerlijke tijd picknicken en vollop genieten van het platteland.

U zoekt met de kruiwagen een mooi plekje  rondom de boerderij of op het aardbeienland. U kunt daar zelf uw aardbeien plukken voor de picknick. En dan is de picknick-kruiwagen in een handomdraai omgetoverd tot een handige tafel waarop allerlei lekkernijen uitgestald kunnen worden. In de kruiwagen zit verder alles wat nodig is om een heerlijke picknick compleet te maken, zoals stoeltjes, een picknickkleed, tijdschriften en spelletjes.

huisgemaakte  Er is een picknick voor € 10,00 en een luxere voor € 15,00p.p.. De kinderen krijgen een picknickje voor € 6,50 (een bolletje, croissantje, beleg, fruit, drinken. zakje chips en een verrassing).

        

Wandelarrangement

U start de wandelroute vanaf RozemArrie's Aardbeienboerderij en theeschenkerij waar u ontvangen wordt met koffie of thee en lekkers..
U volgt de oranje route die u een prachtig stukje, oud landschap van Arriën laat zien.

Bij terugkomst (ongeveer 1,5 uur wandelen) wacht u een heerlijke uitgebreide high tea met keuze uit verschillende bijzondere soorten thee zoals bijvoorbeeld onze vechtdalthee die u uw wandeling doet herbeleven.

€ 21,50 p.p. (vooraf reserveren)

Uitbreiding met klootschieten kan ook. Dat kost  € 1,50 p.p. extra.

Ook kan een ervaren gids mee die van alles weet te vertellen over het gebied. Dit kunt u ook doen met alleen een kopje koffie/thee en iets lekkers of met een ijsje na. In overleg is er van alles mogelijk.

Noaberschapsarrangement:

Een boeren high tea + koesafari

Een heerlijke, goed vullende, boeren high tea gebaseerd op traditionele lekkernijen en bijzondere theeën, verrassend anders en als tussendoortje koffie met krentenwegge tijdens een safari door een prachtig natuurgebied, op zoek naar de kudde.

Beleef dit landelijke uitje samen met onze buren de Vechtdalhoeve.

Duur arrangement:  ongeveer 4 uur.

€ 25,00 p.p.

Kijk ook eens op: www.vechtdalhoeve.nl

 

Alle arrangementen dienen vooraf gereserveerd te worden via info@rozemarrie.nl.