Terras

U kunt bij ons op het terras de aardbeien proeven op een beschuitje of op een wafel. Met een dot slagroom is het net een gebakje. Maar er zijn ook andere lekkernijen. Wij bevelen u daarbij onze heerlijke theespecialiteiten aan of een lekker kopje koffie.

Aan het loket van ons bakhuisje is romige softijs te krijgen, verrukkelijk met verse, pas geplukte aardbeien. De kinderen kunnen spelen in het stro, terwijl u geniet op ons terras. Of u neemt een kijkje op onze aardbeivelden.

Bij minder mooi weer kunt u lekker binnen genieten van al het lekkers, bijvoorbeeld lunchgerechten, pannenkoeken, high tea’s enz. Voor de kleuters is er binnen ook speelgelegenheid en de oudere kinderen vermaken zich prima in de strospeelschuur tegenover de theeschenkerij waar u het zicht op heeft.

Theespecialiteiten


Voor de theeliefhebbers hebben wij heerlijke thee, op de ouderwetse manier gezet waarbij de losse blaadjes alle ruimte krijgen om hun smaak af te geven aan het water.

We hebben heerlijke, bijzondere smaken waarbij de beleving van het boerenleven centraal staat. Proeft u bijvoorbeeld eens onze heerlijke biologische vechtdalthee vol kruiden en bloemen, die je via landweggetjes langs de akkers en velden doet voeren. Maar we hebben ook thee die je aan de boeren keukentafel zet en je mee laat genieten van de koek of appeltaart, heerlijk na gedane arbeid.

Een ware theebeleving! Zeer zeker de moeite waard om eens te komen ervaren.

Arrangementen

High Tea’s

RozemArrie biedt een huisgemaakte high tea aan in verschillende prijsklassen. We hebben high tea’s van €13,50, 17,50 en € 21,50 p.p. We bieden verschillende soorten bijzondere thee (of eventueel koffie) met etagères waarop de heerlijkste lekkernijen liggen. U kunt komen high tea-en op elk gewenst tijdstip, waarvoor u natuurlijk eerst een afspraak maakt. Gezellig met z’n tweetjes of met een hele groep, het kan allemaal! Of gezellig met kinderen. Een kinderhightea kost € 7,50.

Doe de Pannenkoek

U verblijft op twee prachtige locaties. Bij de één gaat u op zoek naar de ingrediënten en bij de ander gaat u aan de slag met het bakken van de heerlijkste pannenkoeken!

·       Start vanaf onze aardbeienboerderij RozemArrie met koffie en lekkers. In en bij onze theeschenkerij is het heerlijk toeven. De kinderen vermaken zich ook prima met het buitenspeelgoed.

·       Daarna per fiets of auto naar boerderij Rokes erf.

·       Op Rokes erf gaat u op zoek naar de ingrediënten voor de pannenkoeken. Verse melk van de koe, eieren van de kippen en meel van de molen.

·       U kunt gebruik maken van de andere activiteiten van Rokes erf: de maïsdoolhof of boerenbosgolf of het klompenpad met de strospeelschuur.

·       Weer terug naar RozemArrie.

·       Hier bakt u zelf de pannenkoeken met alle verzamelde verse ingrediënten en kunt u de pannenkoeken beleggen met onze heerlijke aardbeienjam of traditioneel met stroop, bruine suiker en spek of kaas. En een softijsje met verse aardbeien na!

Kosten: € 20,00 p.p.

Voor informatie over Roke’s Erf: www.rokeserf.nl. En vergeet niet te reserveren, we moeten namelijk het één en ander voorbereiden.


Picknicks

De picknick-kruiwagen is het recept voor een heerlijke tijd picknicken en volop genieten van het platteland.

U zoekt met de kruiwagen een mooi plekje rondom de boerderij of op het aardbeienland. U kunt daar zelf uw aardbeien plukken voor de picknick. En dan is de picknick-kruiwagen in een handomdraai omgetoverd tot een handige tafel waarop allerlei lekkernijen uitgestald kunnen worden. In de kruiwagen zit verder alles wat nodig is om een heerlijke picknick compleet te maken, zoals stoeltjes, een picknickkleed, tijdschriften en spelletjes.

Er is een picknick voor € 12,50 en een luxere voor € 15,00 p.p. De kinderen krijgen een picknickje voor € 7,50 (een bolletje, croissantje, beleg, fruit, drinken. zakje chips en een verrassing). Vooraf reserveren is noodzakelijk.

Wandelingen

U start de wandelroute vanaf RozemArrie’s Aardbeienboerderij en theeschenkerij waar u ontvangen wordt met koffie of thee en lekkers.. U volgt de oranje route die u een prachtig stukje, oud landschap van Arriën laat zien.

Bij terugkomst (ongeveer 1,5 uur wandelen) wacht u een heerlijke uitgebreide high tea met keuze uit verschillende bijzondere soorten thee zoals bijvoorbeeld onze vechtdalthee die u uw wandeling doet herbeleven.

€ 21,50 p.p. (vooraf reserveren)

Uitbreiding met klootschieten kan ook. Dat kost € 3,00 p.p. extra.

Ook kan een ervaren gids mee die van alles weet te vertellen over het gebied. Dit kunt u ook doen met alleen een kopje koffie/thee en iets lekkers of met een ijsje na. In overleg is er van alles mogelijk.

Contact

Openingstijden

Theeschenkerij RozemArrie is geopend van juni t/m augustus, alle dagen van 10.00  tot 17.00 uur (maar zondags gesloten en maandag vanaf  12.00 uur). Aardbeien zijn er genoeg als u de grote aardbei aan de weg ziet staan. Voor een ijsje bent u ook na 17.00 uur welkom, de ijskiosk sluit vaak om 20.00 uur.

Info@rozemarrie.nl

0529 463008

Ridderinkweg 1 7735KG Arriën

KVK

08176196